WHAAAAAAT?!?!

Vad tusan händer!?!?!?! En dagens outfit? Yeah, why not.
dagens outfit, vad händer?!?! 26/3 -10.
Väntar och väntar och väntar på att få träffa mor och far. Snart så anländer de till Kings Cross.
WOOP WOOP!!!!

2007.09.22

Oj då, vilken emobild jag fann. Man kan tro att jag är depp, men icke. Livet leker.
Depressing picture of Sebz, 22/9 -07.
photo: Emma Vo

2008.10.08

Vackraste finaste Z.
Z vid sandbankarna, 8/10 -08.
photo: Emma Vo

2008.09.13

På besök hos Tobbe, 13/9 -08
photo: Emma Vo

VÄDRET

Man kan nästan tro att det enda jag bryr mig om är vädret. Kan ju vara så att det är lite sant. Vädret är viktigt. Dåligt väder, dåligt humör, bra väder, bra humör. Easy Peasy. Och det har varit så fruktansvärt bra väder på senaste tiden. Kanske är det därför jag inte är sjuk längre. Gillart. Igår vandrade jag, i solskenet och i mina sandaler, ner till Oxford St med syfte att slösa mina pengar. Jag lyckades. Och idag har jag suttit ute och läst i min lilla park och till och med blivit lite solbränd om kinderna. Har även lekt med A ute i trädgården. Har jag sagt att jag gillar den ungen? I do. Han kan nästan, nästan, nästan säga mitt namn. Inte långt kvar nu.
Söta A, 16/3 -10.
photo: Emma Vo

Om 10 dagar kommer päronen och hälsar på, om 11 dagar sitter vi där på the Royal Opera House och kollar på balett, om 11 dagar och ca 3h landar brudarna i London. Vad tycker vi om detta? WICKED! I know i'm psyched anyway.

EMMA STREET

Med solbrillorna och vårskorna på och INGEN jacka (bara kavajen) började jag min långa och sköna promenad mot Shoreditch, Hackney & Victoria Park. Ca 10 grader varmt (om inte mer) och sol. Vandrade omkring och svettades, GILLLART! Och i Hackney hittar vi min gata, EMMA street. WOOP WOOP!
Emma Street, in London. 14/3 -10.

Fåglarna krigar om maten, burtalt läskigt. 14/3 -10.
photo: Emma Vo

I Victoria Park konfronterade jag mina värsta fiender, fåglarna. Det var brutalt.
Det var dock ganska lugnt tills idioterna matade äcklena och kriget bröt ut.

NO DUMPING

Vad sjutton händer i Sverige?!?! Manboy? Jag satt där i Svenska Kyrkan, tillsammans med Bella och massa andra svennar, och skrattade för mig själv. Manboy... haha! Underhållande, ack så underhållande. Bella trodde han sjöng "You can be my manboy"... Eller var det kanske "You can be my man toy"?
No Dumping, 13/3 -10.
Idag när jag promenerade på Copenhagen Street fick jag syn på detta. "No Dumping". Och jag tror jag vill stanna i London för alltid, maybe not forever, men vill absolut inte åka hem om 4 månader, vilket jag måste om jag inte kirrar nytt jobb och boende. Bäst att göra det. WOOP WOOP! Tiden går så fort när man har roligt.

SKRATTATTACK

A kunde inte sluta skratta idag. Crazy scientists laugh. Han gör mig lycklig.
Puss på A, 26/2 -10.
Det händer mycket just nu, men det orkar jag inte berätta om. HA!

HA! VI HAR VÅR

"Jag vaknar upp, AH, solen skiner igen. Dags för mig att gitta från lägenheten, men först, alltid en dusch, inte lukta usch, stå högt i kurs... För det är GLAASSSIIIIIGT!!!"

Japp, den där Mange han vet då hur det ska gå till. Precis så har det varit varje morgon nu i flera dagar. Solen har lyst in genom mina fönster och fåglarna har kvittrat glatt. Gillar vi tillvaron? JA, även fast fåglarna är hyffsat irriterande ibland. Men jag har chillat löjligt mycket i solen och det vackra vår vädret och jag har promenderat ofantligt mycket hela veckan. Benen är fett möra nu. Jag och Steff har även hängt en del i Regents Park, käkat på the Honest Sausage (seriöst, vem döper sitt ställe till det?) och haft picnic.

Fredagen, kvällen... Då var det äntligen dags för Roller Disco. All dressed up and ready to skate. Gillart. Och gillart ännu mer att folk gick in för det så mycket. Dock kunde det lätt bli lite långtråkigt eftersom man bara åkte runt i en cirkel, men med rätt sällskap är även det roligt. Jag hade rätt sällskap. Tackar för det! Sedan åkte alla hem. Killarna skjutsade hem mig och Steff. Jag gillar att åka bil. Och jag gillade kvällen/natten.
Roller Disco @ Vauxhall, 5/3 -10.
Japp, vi väljer den finaste bilden från Rollerkvällen. Det kan jag bjussa på.

Lördagen, ack ack. Vilken fin dag. En ca 5 timmars lång promenad och picnic med Steff i Regents Park... Just living the dream. På kvällen vart det dejt med Kung Louie. Det blev en bar och bio, the Wolfman. Läskig? Nej. Komisk? Ja. Den var helt klart underhållande och sjukt dålig. Och jag gillar inte dejter. Inga mer sånna tack. Hade kul dock.

Söndagen. Ännu en underbar solig dag. Hängde på en parkbänk i Highbury Fields. Gillade livet. Tog mig till Bounds Green och chillade i studion med killarna när de spelade in. They kept singing "Never trust a woman". But whyyyyy??? I guess they can trust me though, coz I'm an gaylien (???) according to R&M.
At the recording studio with BC, 7/3 -10.
Utanför hängde tjuren.

Nu är jag mätt som en plätt efter födelsedagsmiddagen med familjen. Fetaste chokladtårtan fick jag.

HELLO LADIES

A testar mina nya brillor, 4/3 -10.
Veckans finaste, hittills:

Solen, som har lyst i massor. Har suttit ute i en park flera timmar med solen som värmde mig i ansiktet. Har även gått hela vägen ner till Oxford St i det vackra vår vädret. Shoppade upp hela veckopengen. Gillart.

Pojkarnas fina fina birthday cards till mig. "To Emma, I love you very much. Love from Robbie". Jag smälte. Fick även bästa presenten från J&J, tickets for a ballet at the Royal Opera House. Fina fina fina familjen!

The delivery guy. Han kom med ett paket som jag skulle skriva på.
R berättar för honom: "She's from Sweden!"
The delivery guy: "So that's why she's so beautiful." Visst gillar vi England!

En sak till. De ringde från Sverige. Jag fick ett jobberbjudande som vimmelfotograf. Too bad I'm in London, or not! Erbjudandet står kvar till när jag kommer hem. Det gillar vi!

RSS 2.0