OTUR/TUR

VAD TUSAN HÄNDER?!?!?! Vilka riktiga skitdagar det har varit. Inte för mig, men för mina finaste vänner. Igår åkte Steff tillbaks till SWE. Tomt. Tråkigt. Jag saknar henne. Men bra saker händer mig, förutom att Steff åkte. Fick ett nytt deltidsjobb häromdagen. Kommer laga mat, handla och kanske städa lite åt en gammal dam. Känns bra att få in lite extra stålar. Bästa nyheten, för mig, är att bästaste finaste Z kommer till london på lördag, då blir det fint boende på hotell i Brighton och sedan 1 veckas häng i London. Spontant och helt klart wicked! Och dessutom åker jag till SWE om några timmar för att kirra bling blinget. 24 timmar kommer jag befinna mig i j-town. Känns bra. Känns stressigt. Känns skönt att komma tillbaks till London igen och att Z kommer. Jag gillar helt klart tillvaron om man bortser från mina vänners eviga otur. Önskar jag kunde ge lite av mitt flyt och min good luck till dem.
Zandra i studion, 10/12 -07.
Modell: Z, 10 dec 2007.
photo: Emma Vo

SNÖ?!?!

Tydligen så snöade det i j-town idag? Vad är snö?!?! Jag har hört talas om detta fenomen, men kan inte riktigt sätta fringret på det. Inte när man sitter ute i parken i shorts och linne och solen steker och gör huden brun. Im just gonna rub it all in ya face! Jag såg någon prognos om 21 grader varmt till helgen. Gillar vi läget? Ajjemen! Gillar vi att jag jobbar 7-7 idag och imorgon? Nej, inte direkt, men har ett gött chill jobb ändå, DET gillar vi. Gillar vi att jag antagligen fått nytt (gratis?) boende och deltidsjobb? Ajjemen! Gillar vi att gå ut och springa? Nej, men gör vi det ändå? Ajjemen. Och gillar vi A? AJJEMEN!
A pratar i telefon, 21/4 -10.
Tjarå!

ALEXANDRA PALACE

Living the dream.
Picnic @ Alexandra Palace, 18/4 -10.
Picnic @ Alexandra Palace, 18/4 -10.
Picnic @ Alexandra Palace, 18/4 -10.
Picnic @ Alexandra Palace, 18/4 -10.
Picnic @ Alexandra Palace, 18/4 -10.
Picnic @ Alexandra Palace, 18/4 -10.
Jealous? You should be. Inte varje dag man sätter på sig shortsen. Bästa helgen. Bästa vädret. Bästa vännerna. Kanske bra att man fastnade i London över helgen ändå. Och flygen är fortfarande inställda... Till fredagen? Hörde nått om det. Så vi får se när jag besöker SWE igen.

DET SER INTE BRA UT

Jag trodde jag skulle vara i j-town nu. Jag trodde jag skulle fixa mina tänder. Jag trodde jag skulle få träffa familjen. Jag trodde jag skulle få träffa Brudarna. Jag trodde allting skulle vara frid och fröjd.... men ICKE! Jag gillar inte vulkaner. Jag gillar inte askmoln. Jag gillar inte att ALLA flyg in och ut ur hela UK blev inställda från igår till, ingen vet när. Jag gillar inte att jag inte kommer kunna komma till j-town förän om flera flera veckor. Jag gillar inte att allting sket sig. Jag gillar inte min tandställning. MEN, jag gillar London. Jag gillar att det är sol och varmt här och jag gillar att Stef flyttar in i nya lägenheten imorgon. Och jag gillar att jag är här sista helgen Martin och Kajsa är här.
Klockhalsband från Camden market. 12/4 -10.
Och jag gillar mitt nya halsband.

Johns gone shopping, mate!

And who is John, mate??? Tydligen så har han gått för att shoppa. Och tydligen tycker engelsmännen att Jönköping låter som "Johns gone shopping". Ack ack, de vet så lite om livet. Men det är klart, de har ju inte Å, Ä, Ö i det engelska språket. Well confusing for 'em.

Iaf så har helgen varit riktigt vacker. Sommar, vår, sol och värme. Gillart. Frida har varit här. Vi har hängt i solen i Camden och Notting Hill. Hängde med Hugh Grant utanför the Travel Bookshop också. Eller inte riktigt. Han jobbar tydligen inte där. What do ya kno? Chillade även i Hyde Park, i solen, så klart. Och och och och och... jag har kört bil för första gången i London! Udda att sitta på vänster sida och växla med vänsterhanden. Men pappa Matt (Määää, som de riktiga engelsmännen säger) hjälpte mig igenom det.
Ätit i Camden en
Chillar på moppesittsen i Camden och nej jag överdriver inte, det var SÅ VARMT! Sommar väder om något.
Kör kanske på bildspel senare i livet. Men nu är det vila som gäller och Johns gone shopping on Thursday as well. Kinda lookin forward to it.

SUMMER

Yes mate! It's summer mate. Woop Woop! Inte bara för att det är soligt ute... nej nej, igår eftermiddags var det mest moln men hur varmt var det inte?!?! 22.3 grader när jag kollade termometern. Sinnes. Folk gick omkring i skorts, tisha och sandaler och jag, galina och kidsen tog våran första glass ute i parken.
Årets första glass och sommardag i london, 9/4 -10.
Idag får jag besök från Nottingham och solen lyser och jag gillar tillvaron, skarpt.

SKORNA

MINA SKOR HAR KOMMIT!!!! Dom är helt klart KICK ASS! Love 'em.
Dock orkar jag inte ta fram feting kameran och ta några vettiga bra kort. Kommer kanske senare.
en dagens outfit med mina kick-asskor! 6/4 -10.
Jag trodde jag skulle bli uttråkad och rastlös när brudarna åkte hem. Men jag har hållt mig busy. Såg Grindhouse, på bio, Prins Charles bio, i måndags. Ja, dvs Planet Terror och Death Proof. Men hur sjukt brutal var den inte? Sinnes. Love it. Finns inget som muntrar upp en mer än "lite" blod, fighting, zombies (?), bilar, brudar och pistoler. Aight? Men var de en komedi? Jag vet att jag satt där och skrattade så jag nästan pissade på mig iaf.

Igår var det back to work. Ganska fint ändå. Solen lyste hela dagen, jag satt ute i min lilla minipark och läste och blev till och med lite röd. Lekte med kidsen ute i trädgården och Douglas sa att han hade saknat mig massor på semestern. Mötte upp med Steff och Matt på Ziloufs på kvällen och sedan blev det till att bevisa för Matt att man visst kan se stjärnor i London. Jag hade rätt!

Sådär, nu vet ni vad som har hänt. Jag längtar till Brighton!

KICK-ASS

Mina kära brudar har lämnat mig. Empty house. Empty bed. Empty heart. Empty. (Deep som bara den). Men snart kommer min engelska familj tillbaks från semestern. Då ska jag krama sönder kidsen.
Hampstead Heath with J, 3/4 -10.
Ensam, men ändå glad efter an awesome week!

Det har varit 9 riktigt amazing dagar här i London, med mina favoriter. Först kom mamma&pappa hit förra fredagen. Jag visade dem mitt hood och favorit ställen, dvs Breakfast Club och Upper Street. På lördagen gick vi på balett, la fille mal garde @ the Royal Opera House. WICKED! Satt så nära att man såg varenda muskel som spände sig i killens rumpa. Helt klart a once in a life time experience, med tanke på biljetternas pris också. Samma kväll anlände Brudarna till London också. WOOOP WOOOP!!

Päronen åkte hem på måndagkväll. Tack och lov att Brudarna var här annars hade det varit för jobbigt att säga hej då. Veckan har varit händelserik, men vi har ändå inte hunnit med ett skvatt. Vad tusan? Vi hann iaf se KICK-ASS @ Screen on the Green (kick-ass movie, fo shoo. SE DEN!), käka frukost och lunch på the Breakfast Club, gå till National Portrait Gallery, se Barcelonas fotbollslag åka förbi i sin buss, träffa killarna ett antal gånger, gå till några brittiska pubar, camden market, oxford street, my hood, Hampstead... Tiden gick för fort. Men nu förstår de iaf hur sjukligt bra London är och varför jag aldrig vill åka härifrån. Men "I'm a farmer from Sweden, I didn't know". Dags för dem att ta sitt pick och pack och komma hit kanske. EH JAAA!!!

Men nu har jag några fullspeckade helger att se fram emot. Ser bra ut, som Brudarna skulle säga.

RSS 2.0